Roze woensdag 2018_Logo_EF_05098 kopie

Ik ben een creatieve durfal bij het bedenken, produceren en uitvoeren van mooie evenementen. Mijn drijfveer is mensen verbinden voor betekenisvolle evenementen te betrekken en ze te inspireren, motiveren en empoweren. En zo evenementen te creëren die iets moois toevoegen aan de wereld. 

Ik ben in staat kritisch naar je organisatie te kijken met maar één doel voor ogen: zorgen dat een creatief concept, productie of evenement gerealiseerd wordt. Ik bereik dat op basis van co-creatie. Samen gaan we van idee naar realisatie! Daarbij ben ik benaderbaar voor iedereen die een rol speelt bij de uitvoering. Hoe groot of klein die rol ook is. 

Ik beheers de facetten die nodig zijn voor de uitvoering van projecten -van creatieve concepten tot marketing, van draaiboek tot realisatie- en ik weet kwaliteiten en talenten uit mijn netwerk in te zetten wanneer dat nodig is. Organiseren, ondernemen, aanjagen, draagvlak creëren, projecten leiden, enthousiasmeren van betrokkenen: op die manier kan ik allerlei dingen voor elkaar krijgen. Ik geef projecten een kop en een staart, houd de werkzaamheden overzichtelijk en houd altijd voeling met het doel. Als opdrachtgever krijg je wat je voor ogen had!

Sander is op 20 September 2023 in  de bloei van zijn leven overleden.

Deze website dient nu nog enkel ter herinnering.